Search
среда 14 ноември 2018
  • :
  • :

Билент Салии : Од вчера сум заменик-генерален директор на МЕПСО па што

loading...

Екс-министерот за правда Билент Салии е избран за заменик директор во МЕПСО, потврди за Плусинфо Салии.

– Од вчера сум заменик-генерален директор на МЕПСО. Надзорниот одбор ме назначи за член на управниот одбор со задолжение за заменик генерален директор на МЕПСО – ни изјави Салии.

Тој оставката од функцијата министер за правда ја поднесе пред неколку месеци по според него, скандалозната одлука за случајот со малиот Алмир.

loading...