Search
среда 14 ноември 2018
  • :
  • :

Чудните и скапи масонски прошетки по Европа на момчето кое правеше ала Женски оркестар перформанси

loading...

Чудни се патиштата Господови вели нашиот народ кај ќе те довее или одвее.

Бојан Јовановски гледаме на инстаграм бааги се ишетал по скупи локации низ Европа претежно Франција и Италија, Милано ах Милано…интересно со кого се таму се запозна виде во чии уреди седеше кого советуваше или кој го советуваше. Дали познанството со неколку политички лидери од овие две европски земји или од структурите и администрацијата на ЕУ го доведоа до драстичните промени до кешот кој го поседува вложувањата итн. Според нашите сознанија кои ги објавивме во двете претходни продолженија масонските кругови од Европа штедро го помагаат ем финансиски ем во искачување во самата ложа.

Да беше оној Боки 13 од порано прв ќе земеше емисии да прави во неговата 1 тв, а не да ангажира професионалци и при тоа скапо и редовно да ги плаќа, да разговаравме со некои од вработените имаат полна уста хвалоспев за нивниот газда Боки плаќа редовно, на време и дели и бонуси…м машала. До каде ќе стигне дечково живо не интересира…и каква е улогата на еден Балканец во кругови на Европа кои постојат со векови и уствари ја формираат европската како внатрешна така и надворешна политика.

loading...