Search
среда 14 ноември 2018
  • :
  • :

Дали Ѓорѓи Спасов тобоже несакајќи ги прикажа шпиуните на македонството, ако знаеме дека спомнатите работат сите за службите?

loading...

Како ќе го одбраниме името

Снежана Лупевска ни се омажи за некој Турчин.
Сања Васиќ исто од Телма слушам се омажила за некој Грк кој го издава весникот “Независен”
Каролина Ристова ја дадовме одамна на НАТО и стана Астеруд.
Елеонора Каранфиловска стана Ратклиф и замина за Америка.
Јас не знам. Ама тука сигурно се имаат замешано некои странски служби,што би рекла Мирка Велиновска

Фотографија на Marika Caneva.

loading...