Search
среда 19 септември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

РАДА: Денес добивме аплауз во НАТО!

Денес добивме аплауз за политичкиот пробив и напредок кој Македонија го направи кон НАТО. Во меѓусебните разговори, лидерите и министрите отворено ни честитаат на поканата. Алијансата има голема придобивка од приклучувањето на Македонија. Заеднички обезбедуваме стабилност и развој на земјата и регионот.

Денес добивме аплауз за политичкиот пробив и напредок кој Македонија го направи кон НАТО. Во меѓусебните разговори, лидерите и министрите отворено ни честитаат на поканата. Алијансата има голема придобивка од приклучувањето на Македонија. Заеднички обезбедуваме стабилност и развој на земјата и регионот.

Gepostet von Radmila Sekerinska am Mittwoch, 11. Juli 2018

loading...