Search
среда 19 септември 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

ШЕЌЕРИНСКА НА ТВИТЕР: Остваривме една од најважните стратешки цели, Македонија ќе биде новата членка на НАТО. Тоа гарантира безбедност и економски развој за нашата земја. Одиме напред!

 

 

loading...