Search
среда 14 ноември 2018
  • :
  • :

Томе Корнер откачил скроз, почнал да се облекува како жена

loading...

Угостителската легенда Томе Корнер откачил скроз и почнал да се облекува како жена. Кога ја прашавме   неговата сопруга Билјана што се случува со Томе таа ни одговори дека нејзе  и одговара да има уште една жена за да и помага околу децата и онака за друго не го бивало:))

Резултат со слика за томе корнер

loading...